Ventil cu 3 cai

- Ventil motorizat cu 3 cai 1″ – Solar - Pret fara TVA: 75,60 €uro

Ventil motorizat cu 3 cai

vana de deviere 3 caiVana motorizata cu 3 cai 1″ pentru instalatii solare termice. Ventilele motorizate cu 3 cai, sunt numite tehnic ventilele de redirectionare, sunt supape de deviere actionate de un motoras electric. Ventilul motorizat cu 3 cai are un orificiu de intrare AB care este alimentarea circuitului inchis și două ieșiri A și B. în generall la sisteme solare, pozitia B este accesul fluidului atunci cand ventilul este fara tensiune. In momentul in care ventilul motorizat primeste tensiune, motorul va deschide calea A și v-a inchide implicit calea B. Daca doriti ca ambele cai A si B sa fie simultan deschise, puteti actiona tija metalica MAM in pozitia ON si cele doua cai A + B vor fi simultan deschise. Folosind ventilul motorizat cu 3 căi ORKLI SOLAR, puteți realiza maximul de eficienta din instalatia solara termica de pe acoperisul dvs.

MODUL DE FUNCTIONARE A VENTILULUI MOTORIZAT ” ORKLI SOLAR “ CU 3 CAI

ventil motorizat AB-A

Cu tensiune 220V, antigelul curge de la intrarea AB catre evacuarea A

Operare AB-A+B

Cuplare manuala (MAN). Antigelul curge de la intrarea AB catre A si B

Modul de operare AB-B

Fără tensiune 220V, antigelul curge de la intrarea AB catre evacuarea B

Utilizarea vanelor cu 3 cai
Ventile cu 3 cai de comutatie sau de derivatie folosite cu succes la instalatiile solare termice. Alte aplicatii ale ventilului motorizat cu 3 cai ar fi la reglementarile la sistemele de incalzire, apa calda menajera, si aer conditionat. Ventilul motorizat inchide si deschide supapa electromagnetica in mod automat dar aceasta supapa poate fi comutata si manual de pe o pozitie pe alta. Firma Orkli ne furnizeaza produse de calitate foarte buna cu preturi atractive. Ventilele motorizate cu 3 cai sau supapele de redirectionare zonale de la firma ORKLI sunt supape care au un orificiu de intrare (AB) si doua ieșiri A și B. In special pentru sistemele solare termice pozitia A fara tensiune de alimentare este inchisa. iar cu tensiune pozitia B se deschide.

Temperatura de la -20 ° C la 160 ° C
Atunci când se utilizeaza un ventil de deviere Orkli de 1 tol cu 3 cai, trebuie retinut ca presiunea maxima de funcționare nu trebuie sa depaseasca 10 bar. Acest lucru poate duce la incertitudini si functionari incorecte. De asemenea, trebuie respectat intervalul de temperatura la care lucreaza acest ventil motorizat cu 3 cai care este intre de -20 ° C – 160 ° C. Acesta temperatura de lucru nu trebuie depasita. Pentru a garanta fiabilitatea returnarii mediului, aceasta se efectuează prin intermediul forței arcului în supapa cu trei căi Orkli 1 inch. Această supapă cu 3 căi Orkli 1 inch nu face nicio distincție între sistemele solare și circuitele de încălzire. Acesta poate fi opțional furnizat cu un filet interior sau exterior. Acest lucru asigură că acesta poate fi instalat optim. Ventil motorizat cu 3 cai 1″ Oradea

Date tehnice
Tensiune de functionare: 220V 50Hz
Motor histerezis: tensiune 220V
Temperatura de lucru: -20°C pana +160°c
Presiune maxim. lucru: 10bar
Corpul ventilului: alama
Concentratie Glykol: 50% + 50% apa
Racorduri: filet interior de 1″
Schimbare pozitie pasiva: arc
Lungime cablu 3×0,75: 0,60 m
Greutate: 900g
Garantie: 2 ani
Nr. Art: W-1893

Mod de utilizare:  Instructiuni-montaj

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: