Vase expansiune INCALZIRE

Vase de expansiune pentru sisteme termice de incalzire. Un vas de expansiune este un recipient rotund din metal. El este instalat de obicei în returul de încălzire din apropierea cazanului. La centralele cu gaz pentru încălzirea locuinței, rezervorul de expansiune a presiunii este integrat în sistemul de încălzire. Sarcina principală a rezervorului de expansiune este de a egaliza presiunea care apare atunci când apa din sistemul de incalzire este încălzită. Deoarece încălzirea modifică volumul apei și temperaturile diferite în timpul fazelor de funcționare și coborâre creează presiune în conducte.

Fără un rezervor de expansiune, apa s-ar extinde, presiunea din linie ar crește și s-ar scurge prin supapa de siguranță. Lipsa apei în circuitul ar duce la o eficiență mai scăzută a sistemului și un consum mai mare de energie. În același timp, un nivel mai scăzut al apei în sistemul de încălzire ar atrage mai mult aer și astfel oxigen, ceea ce poate duce la coroziune. Rezervorul de expansiune al sistemului de încălzire vă asigură căldura eficientă. Sistemul dvs. de încălzire are o durată de viață mai lungă datorită compensării presiunii.

vas exapansiune incalzire

Vase expansiune pentru incalzire Aquasystem Vase de expansiune pentru încalzire de la firma Aquasystem sunt necesare la sistemele de incalzire. Rolul vaselor de expansiune este pentru a se adapta (amortiza) extinderea volumului de incalzire a apei atunci când este încalzita. Vasele de expansiune cu membrana – MAG – sunt integrate în imediata apropiere a generatorului […]