Parteneri in Romania

Parteneri

Parteneri in Romania

Importator ChofuVa prezentam numai cateva din firmele noastre partenere cu care noi colaboram de mai mult de 10 ani. Facem import si distribuim in Romania si Austria panouri solare Westech si pompe de caldura Chofu ” EN-GROS ” si ” EN-DETAILS “. Oferim partenerilor si firmelor colaboratoare din toate judetele tarii produse de calitate si preturi convenabile. Suntem foarte avantajati in vanzari de calitatea produselor si termenele de garantie de cel putin 3 ani la fiecare produs in parte. Va rog sa analizati produsele pe care noi le comercializam si cu siguranta veti dori sa deveniti parteneri de afaceri cu noi. Este foarte important sa stiti ca noi suntem importatori oficiali pentru pompele de caldura Chofu fabricate in Japonia. Sistemul de incalzire a locuintelor cu pompe de caldura este acceptat din ce in ce mai mult in Romania.

Din acest motiv am incheiat un contract de colaborare cu firma producatoare de pompe de caldura Chofu. Aceasta firma a fost infiintata in anul 1954 si se bucura de mare succes pe piata mondiala.CHOFU a câstigat reputatia de a fi o companie cu tehnologie avansata si dotata cu tehnologie de ultima generatie pentru efectuarea de cercetari si dezvoltare diverse la cel mai înalt nivel. Multi ani de practica si inovatie ale companiei garanteaza producerea de pompe de caldura de cea mai buna calitate si tinând seama de atitudinea atenta fata de natura. Reputatia înalta a companiei este conditionata de caracteristici functionale excelente si de o calitate excelenta a produselor fabricate. Vorbind ca cel mai bun producator japonez de aparatura electrocasnica, Chofu îsi asuma o mare responsabilitate si initiativa în aceasta industrie.

CHOFU este o companie de înalta tehnologie care evalueaza în mod cuprinzator viata umana si creeaza confort si o abordare individuala. Compania se implica în crearea de dispozitive care corespund în mod clar cererii si dorintei consumatorilor. Filozofia companiei CHOFU – realizarea viselor fiecarui client. Fabricarea tuturor modelelor de pompe de caldura are loc în Japonia. Motivul pentru aceasta este orientarea initiala a companiei pe piata interna a tarii. Marca CHOFU a preluat pozitia de brand japonez la preturi accesibile si de înalta calitate, ceea ce face posibila realizarea primului pas catre independenta energetica.

In curand veti avea posibilitatea sa contactati printr-o simpla apasare de buton, pe mail sau telefonic firmele care comercializeaza panourile solare Westech si pompele de caldura Chofu Inverter.

Harat Romaniei

Doresti sa colaborezi cu noi ?

Firma NEDAVI ofera partenerilor preturi convenabile, calitate si sprijin in dimensionarea instalatiilor solare si a pompelor de caldura Chofu. Va oferim sisteme complete si scheme de montaj pentru aplicatia pompelor de caldura si instalatii solare in variante diferite. Livrarea produselor comandate se face in termen de 3 – 4 zile lucratoare in toate judetele tarii. Va facem cunoscut ca in ultimi 4 ani mai exact din 2015 pana in prezent in Romania au fost instalate peste 700 pompe de caldura Chofu. Toate aceste pompe de caldura functioneaza fara probleme si putem spune ca avem sute de clienti multumiti. Daca detineti o firma si doriti sa colaborati cu noi va asteptam cu drag. Va recomand sa descarcati fisele tehnice de la pompele de caldura aer apa monobloc Chofu si sa le comparati cu pompele care se comercializeaza in Romania. Veti constata ca pompele Chofu sunt in pozitie de varf !!

Instalatii termice – Pompe de caldura – Accesorii montaj

Contactează-ne: