Chofu 10kW

Pompe Chofu

Pompe de caldura aer apa Chofu

Choufu CertificatDupa cum vedeti in imaginea alaturata firma noastra se ocupa cu importul si distributia pompelor de caldura Chofu. Pompele aer apa sunt importate in Europa numai prin firma noastra. Calitatea produselor si preturile foarte convenabile ne faciliteaza vanzarile. In mai putin de 6 ani am reusit comercializam si sa punem in functiune mai mult de 3000 de unitati Chofu. Daca doriti sa achizitionati o pompa de caldura pentru incalzire, puteti fi siguri ca sunteti pe site-ul potrivit. Produsele le avem pe stoc si le putem livra in 48 ore in toate judetele tarii. Garantia pompelor de caldura este de 3 ani.

Despre firma Chofu. Este firma japoneză înființată în anul 1954 si este unul dintre principalii producători a sistemelor de încălzire de pe piața niponă. Chofu se bucură de o mare popularitate în Japonia, pentru productia de aparatele de uz casnic și a pompelor de caldura pentru încălzire.  Cu câțiva ani în urmă, Chofu a decis să pună produsele sale pe piața europeană. Toate modelele de pompe de căldură oferite de Chofu sunt fabricate 100% în Japonia. Distributia lor este facuta prin peste 20.000 de firme din Japonia si Europa. În prezent, Chofu are aproximativ 1300 de angajați în două fabrici de producție (Shiga și Utunomiya), precum și numeroase clădiri de birouri și showroom-uri din toată Japonia. Pompele de caldura produse la firma Chofu sunt produse moderne de calitate si foarte durabile in functionare.

Agent refrigerant R 32

Eficienta pompelor de caldura ChofuEficienta in functionare. După ce a demonstrat in Japonia că modelele monobloc din seria AEYC-XX39-U sunt foarte robuste și de încredere, ei au decis să le introducă și în Europa. În prezent, Chofu este reprezentat în mai mult de 15 țări europene. Până în anul 2018, Chofu a folosit in constructia pompelor de caldura refrigerantul R410A. Incepand cu anul 2019 firma a decis lansarea noii generații de pompe de căldură cu agentul frigorific R32. Marele avantaj al R32 este că efectul de seră este cu 66% mai mic decât pentru unitățile cu refrigerant R410A. În plus, utilizarea noului agent frigorific R32, eficiența pompelor de caldura crește cu până la 20%. Răspunzând cerințelor actuale firma poate contribui la reducerea emisiilor de gaze care au efect de seră și implicit un efect negativ asupra planetei.

Firma Chofu promoveaza cu succes produsele ecologice care garantează siguranța și liniștea clienților noștri, precum și menținerea tuturor responsabilitățile sociale. CHOFU promite să creeze o colaborare în favoarea inovației tehnologice si să dezvolte produse care sunt eficiente pentru oameni și pentru mediul înconjurător. 

importator oficial Chofu

Importator autorizat Chofu. Pompele de caldura aer apa monobloc sunt importate si distribuite in mai multe tari europene de firma NEDAVI cu sediul in Str. Greierului Nr. 28, Oradea. Daca sunteti interesati de aceste produse si doriti o colaborare cu firma noastra ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic. Puteti accesa sectiunea de contact de pe sit-ul nostru unde veti gasi informatiile necesare. Oferim colaboratorilor preturi avantajoase si suport tehnic. Perioada de garantie a pompelor de caldura Chofu este de 3 ani. Pentru numai 500 de Euro puteti extinde garantia la 5 ani. Piesele de schimb si accesoriile originale Chofu pentru pompele de caldura le avem in permanenta pe stoc. Peste 4.000 de unitati in functiune ! Va rog sa analizati COP-ul si eficienta pompelor de caldura Chofu. Datele tehnice le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea – Pompe de caldura Chofu

Pompe de caldura aer apa Chofu – Made in Japan

Contactează-ne: