Birou Nedavi Solar

Despre noi

Informatii firma: NU SUNTEM UN SIMPLU MAGAZIN ON LINE !

Firma noastra NEDAVI SOLAR, cu sediul in Str. Greierului Nr. 28 Oradea jud. Bihor este o companie care se ocupa de importul si comercializarea instalatiilor solare termice Westech si a pompelor de caldura aer apa Chofu. Activitatea firmei a inceput in anul 1994 cu diferite forme de comert. In anul 2008 am inceput importul si distribuirea instalatiilor solare termice si fotovoltaice a firmei Westech-Solar Germania in Romania. Din 2008 pana in 2019 au fost un ani plini de succes cu mii de clienti multumiti. Calitatea produselor si pretul convenabil ne-au facilitat vanzarile. Firma noastra se bazează pe vânzări en-gros si en-details. Din Martie 2015 detinem certificatul pentru SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitate cu standarul SR EN ISO 9001: 2008 / ISO 9001: 2008. Din 2014 noi suntem importatori si distribuitori oficiali pentru pompele de caldura aer/apa CHOFU – Made in Japan, pentru Romania si Austria si tarile Balcanice.

Birou sef   Depozit Nedavi   Teava flexibila de inox izolata   Depozit-1 Nedavi Solar-C

Clientul este rege – dar nu cu orice preț !

Produsele care va intereseaza le puteti comanda pe e-mail sau pe magazinele noastre online. Termenul de livrare este de maximul 24 de ore. Pretul de transport pentru produsele comandate se calculeaza separat in functie de greutate si distanta. Daca intamplator produsul care va intereseaza nu-l avem pe stoc trebuie din pacate sa asteptati 5-7 zile lucratoare. Daca alegeti ca varianta de transport sa fie efectuata de firma noastra NEDAVI COM SRL, pretul transportului se negociaza si este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.

Produsele care va intereseaza de la chofu westech le puteti comanda pe e-mail sau pe magazinele noastre online. Termenul de livrare este de maximul 24 de ore. Pretul de transport pentru produsele comandate se calculeaza separat in functie de greutate si distanta. Daca intamplator produsul care va intereseaza nu-l avem pe stoc trebuie din pacate sa asteptati 5-7 zile lucratoare. Daca alegeti ca varianta de transport sa fie efectuata de firma noastra NEDAVI COM SRL, pretul transportului se negociaza si este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament.

Contactează-ne: