vana de amestec

- Vana de amestec – ESBE- 1 tol - Pret fara TVA: 56,0 €uro

VENTIL DE AMESTEC ANTIOPARIRE 1 tol

ventil de amestecVana de amestec folosita cu succes la instalatiile cu panouri solare, cu functia de anti-oparire. Aceasta gama de ventile ESBE VTA se caracterizeaza prin precizia de reglare a apei calde menajere intre 35 – 60 grade C pe portul de amestec, independent de diferentele de temperatura sau presiune la alimentarea cu apa calda si apa rece. Pentru sistemele de apa calda menajera, este recomandat a se instala o clapeta de sens pe coloana de apa rece. Vana de amestec cu 3 cai antioparire pentru protectia dvs. Montarea acestor ventile de amestec VTA de 1 tol este foarte usor de realizat datorita portului de amestec in linie. Ventilele termice de amestec ESBE VTA sunt utilizate pentru confortul si siguranta dvs. Folosind apa calda menajera produsa de instalatiile solare sau centrale termice cu functia de anti-oparire. Aceasta gama VTA sunt recomandate la orce tip de instalatie termica pentru confortul dvs.

Vanele termostatice ESBE VTA sunt destinate pentru amestecul si obtinerea temperaturii dorite la prepararea directă a apei calde menajere. in sistemele cu sau fara pompă de recirculare, sisteme mici de incalzire prin pardoseală sau sisteme de incalzire cu sursă dubla de energie: cazan şi panouri solare, cu funcţie anti-oparire. Ventilele de amestec ESBE asigură o precizie foarte buna si mentine temperatura de amestec reglata de dvs, indiferent de variaţiile de temperatură sau presiune (maxim 3 bar) dintre coloanele de apă rece şi caldă. La sistemele de ACM se recomanda instalarea unei clapete de sens pe portul de apa rece. Montarea ventilelor se realizeaza foarte usor si fara probleme de etansare.

Montaj

Montarea ventilelor de amestec VTA de 1 tol este foarte usor de realizat datorita portului de amestec in linie. Ventilele termice de amestec ESBE VTA sunt utilizate pentru confortul si siguranta dvs. Folosind apa calda menajera produsa de instalatiile solare sau centrale termice cu functia de anti-oparire. Aceasta gama de ventile de amestec VTA sunt recomandate la orce tip de instalatie termica pentru confortul dvs. Vana de amestec VTA se caracterizeaza prin reglajul simplu si precizia temperaturii apei calde. Vana de amestec Oradea.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: