teava gofrata

- Teava flexibila de inox izolata -

Teava flexibila izolataTEAVA FLEXIBILA DE INOX IZOLATA
Teavile de inox gofrate si flexibile cu izolatie EPDM sunt folosite cu succes la instalatiile solare termice. Teava este disponibila in 3 variante dupa cum urmeaza DN16, DN20, si DN25. Pentru a evita confuziile sau interpretarile gresite ” DN ” inseamna diametrul nominal al tevilor in interior. Lungimea maxima a tevilor de inox izolate duble este de 50 metri. Puteti comanda teava flexibila la lungimea dorita de dumneavoastra dar numai la dimensiuni din metru in metru. (nu acceptam dimensiuni cum ar fi: 0,5 metri sau 13,5 metri). Teava gofrata de inox are peste izolatia de EPDM o folie de plastic speciala rezistenta la UV (raze ultra violete) Va putem executa operatia de bercuire daca doriti in mod gratuit. Fitinguri pentru teavi flexibile

Teava flexibila DN16 teava flexibila DN25 izolata - Instalatii Solare teava flexibila DN16_cutie Teava flexibila de inox izolata
Denumire produs
Ø interior
Izolatie EPDM
Racord
Material
Pret €uro fara TVA
Twinflex DN16
Ø 16 mm
13 mm
¾”
Inox
13,80
Twinflex DN20
Ø 20 mm
13 mm
1”
Inox
17,40
Twinflex DN25
Ø 25 mm
13 mm
1 ¼”
Inox
22,80
Trusa de bercuit inclusiv bacuri DN12-16, DN20-25 108,0

Teava flexibila de inox izolata TWIN FLEX. Teavile flexibile gofrate pentru instalatii solare 2in2 permit, conectarea simpla si economica a panourilor solare termice cu rezervorul de stocare a apei calde. Sistemul de teava flexibila din otel inoxidabil este usor de instalat, racordurile fiind fara sudura (etansare prin strangere) permitand o instalare rapida si cu o etansare sigura. Tevile flexibile de inox preizolate cu spuma elastomerica EPDM rezistente la temperaturi ridicate (peste 175°C) sunt imbracate cu o pelicula de protectie mecanica si rezistent la razele UV. Tevile flexibile de inox izolate sunt usor separabile fara a dauna izolatia termica. Pentru montajul acestor tevi pe pereti, va punem la dispozitie coliere ovalizate pentru fiecare dimensiune de teava.

Teava gofrata izolata

Cu sistemul de teava flexibila 2in2 , realizati conexiunile la instalatiile solare intr-un mod economic si in deplina siguranta. Va putem livra teava flexibila izolata prin firme de curierat rapid la preturi foarte convenabile si cu livrare in 24 de ore. Lungimea maxima dintr-o bucata este de 50 metri liniari dublu (tur/retur). Va putem deasemeni livra teava flexibila de inox izolata, la lungimea dorinta de dvs. Pentru sistemele de racordare va recomandam sa folositi numai fitingurile pentru instalatii solare, binenteles comercializate cu succes si de firma noastra. Va asteptam pe strada Greierului nr. 28 Oradea. Produsele sunt in permanenta pe stoc.

 

Teava flexibila izolata Trusa_de_bercuit-debitare Trusa_de_bercuit-piulita Trusa_de_bercuit-bercuire
Trusa_de_bercuit-dupa_bercuire Trusa_de_bercuit-inel_siguranta Trusa_de_bercuit-montaj Trusa_de_bercuit-montaj_niplu

Pentru a putea realiza racordurile si etansarile perfecte la teava flexibila izolata este necesar sa fTEAVA FLEXIBILAolositi acest dispozitiv special numit TRUSA DE BERCUIT. Acest aparat este destinat pentru procesul de bercuire a tevi gofrate,  izolata si neizolata. Dispozitivul de bercuit este o trusa de mare importanta pentru cei ce executa montaje si instalatii cu teava flexibila de inox. Trusa de bercuit are in componenta bacuri de bercuit de DN12, DN16, DN20, DN25. Metoda rapida si eficienta de montaj a instalatiilor solare se poate realiza numai cu teava flexibila de inox izolata si binenteles aceasta trusa de bercuit cu bacuri necesara montajului. Trusa de bercuit teava flexibila izolata si neizolata o puteti comanda prin magazinul nostru online sau o puteti achizitiona direct de la sediul firmei noastre din Oradea.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: