Schimbator in placi

- Schimbator de caldura 230 kW - Pret fara TVA: 178,0 €uro

Schimbator 230 kw in placiSchimbator de caldura 230 kW. Schimbătorul de căldură cu plăci este un dispozitiv pentru schimbul de caldura dintr-un mediu in altul. Schimbătoarele de căldură sunt cunoscute și sub numele de dispozitiv pentru transferul de căldură. Acest termen este de fapt potrivit, deoarece procesul nu se referă la un schimb de căldură, ci la un transfer de căldură de la un mediu la altul. După cum sugerează și numele, schimbătorul de căldură cu plăci este format din plăci în formă de ondultă care sunt puse împreună într-un mod special. Există goluri între plăci. Mediul absorbant de căldură și emițător de căldură curge alternativ în goluri. Dispozitivul este sigilat atât la exterior, cât și sub suport, ceea ce poate fi realizat în moduri diferite. Există schimbătoare de căldură cu plăci înșurubate care au o serie de avantaje, de exemplu, acestea sunt extensibile și ghidează fluxul în moduri diferite.

Constructii de puteri diferite

Schimbator de caldura 230 kW. În versiunea de construcție există diferite schimbătoare de căldură cu plăci. Așa-numitele schimbătoare de căldură cu plăci lipite sau schimbătoare de căldură, care se caracterizează prin faptul că diferitele plăci sunt lipite împreună, sunt deseori preferate. Aceasta înseamnă că se pot renunța la alte conexiuni. Schimbătoarele de căldură cu plăci funcționează eficient deoarece permit un transfer puternic de căldură. Acest lucru poate fi crescut și mai mult prin crearea de turbulențe în flux. Debitul turbulent este dat de profilul de undă al plăcilor. Deși schimbătoarele de căldură cu plăci nu trebuie să fie foarte mari, fac foarte mult oferind o densitate mare a fluxului de căldură. Schimbătoarele de căldură cu plăci sunt componente cu densitate mare de putere și oferă eficiență ridicată cu dimensiuni compacte și greutate redusă.

Model: B3-32A-40 – Capacitatea trecere: 12m³ / h
Numarul de placi 40 buc.
LxHxL fara racorduri: 286 / 116 mm
Inaltime racord 20 mm
Capacitatea in litri 0,050 L/placa = 2,00 L
Suprafata de schimb: 0,032mp / placa = 1,28mp
Temperatura de lucru -195°C pana la +225 °C
Presiunea de lucru 30 bar
Eficienta maxima max. 230 kW
Material pentru placi otel inoxidabil AISI 304
Material racorduri otel inoxidabil AISI 304
Circuite F1 -> F3 / F4 -> F2
Racorduri cu filet: F1 & F3 1″ (H filet 20mm)
Racorduri cu filet: F2 & F4 1″ (H filet 20mm)
Material lipituri 99,9% Kupfer
Greutatea in kg 5,6

Aplicatii

Acest schimbător de căldură de 230kW cu plăci din oțel inoxidabil Hrale B3-32-30 are multiple posibilitati de utilizare. Este un produs cu o greutate redusa si o structurală compactă. Are capacitate mare de transfer de căldură datorită reliefului sofisticat din punct de vedere tehnic al plăcilor. Functioneaza fara probleme la temperaturi ridicate și presiune mare de lucru. Materialul din oțel inoxidabil asigură o bună rezistență la coroziune, instalare simplă, dispozitiv de întreținere extrem de redus, ușor de întreținut, ieftin. Schimbator 230

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: