Pompa Grundfos UPM3

- Grup pompare dublu ZR-HE - Pret fara TVA: 252,0 €uro

Pompa solara ZR Grup pompare dublu ZR-HE. Firma  Germana TACONOVA GmbH este firma specializata pentru produse si componente folosite in instalatiile solare.  Kiturile hidraulice TACONOVA CIRC ZR HE acopera necesarul unei bune functionari de durata a sistemelor solare. Functiunile kitului hidraulic, sant de pompare si de reglare a debitului din circuitul instalatiei solare. Temperatura maxima de lucru este de 110°C. Presiunea maxima de lucru este de 8 bar. Pompa are un termometru de temperatura, o supapa de suprapresiune si un debitmetru. In robinetul cu bila de culoare albastra, care este montat pe returul grupului de pompare se afla clapeta de sens. La incarcarea instalatiei solare cu antigel acest robinet special de culoare albastra se fixeaza la 45 de grade fata de pozitia deschisa. Numai in aceasta pozitie clapeta de sens se anuleaza iar dvs. puteti sa incarcati instalatia solara.  Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata.

Variante TacoSol ZR HE

Componentele pompei sunt din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sunt din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompa de recirculare Grundfos Solar UPM3 15-105, echipeaza grupurile de pompare in cele 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Pompa Grundfos UPM3 15-105, este o pompa electronica cu turatie variabila. Turatia pompei este in functie de diferenta de temperatura dintre cei doi senzori de temperatura PT1000. Pompa porneste la o diferenta de temperatura de 9 grade C si se opreste la o diferenta de 4 grade C intre cei doi senzori de temperatura. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. Grup de pompare pentru instalatii solare termice – Tacosol ZR-HE comercializat de firma Nedavi Solar Oradea. Grup pompare dublu ZR-HE. Este o pompa electronica de mare eficienta si consum redus.

Tehnic

Pompa solar TaconovaGrupurile de pompare au sistemul PWM. Termenul de PWM vine din limba engleza de la Pulse Witdh Modulation si inseamna ca avem un semnal modulat in latimea impulsurilor de comanda. PWM este folosit ca semnal de comanda a unor tranzistoare de putere, folosite in cadrul unor convertoare in comutatie. De exemplu folosind un semnal PWM putem modifica viteza de rotatie a unui motor. Incepand cu 01.08.2015 in UE sunt noi reglementari pentru reducerea consumului de energie electrice la pompele clasice care sunt inlocuite cu  pompe de inalta eficienta inclusiv la grupurile de pompare de la statiile solare. Grupuri de pompare pentru instalatii solare termice TacoSol ZR HE sunt comercializate cu succes de firma noastra. Aceste kituri de pompare acopera necesarul de pompare si de reglare a debitului si de dezaerisire din circuitului hidraulic inchis si incarcat cu antigel.

Functionare

Temperatura maxima de lucru pe retur (partea unde se afla pompa) este de 110 grade grade C. Presiunea maxima de lucru este de 8 bar. Pompa are doua termometre analog de temperatura dispuse pe tur si pe retur. Are deasemeni un manometru, supapa de supra presiune si supapa de sens inegrate in acest grup de pompare. Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Componentele pompei sunt din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sunt din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompa de recirculare GRUNDFOS SOLAR UPM3 15-105, in 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. Grupuri de pompare ideale pentru instalatii solare termice comercializate de firma Nedavi Solar Oradea. Atentie.

Numar Articol Denumire produs Capacitate TacoSetter Pret fara TVA
270.9506.000 Statie solara TacoSol Circ ZR HE 1,5 – 6,0 l/min 252,0 €uro
270.9516.000 Statie solara TacoSol Circ ZR HE 4,0 – 16,0 l/min 252,0 €uro
270.9528.000 Statie solara TacoSol Circ ZR HE 8,0 – 28,0 l/min 252,0 €uro

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: