- Antigel solar concentrat 20 litri - Pret fara TVA: 78,0 €uro

Antigel solar concentrat 20L

Antigel solar concentratInainte sa achizitionati cantitatea de antigel necesara pentru instalatiile solare sau la pompele de caldura verificati dacă. Antigelul este un antigel alimentar sau analizati cel putin elementul chimic de baza folosit la acest lichid. NU puteti utiliza un antigel oarecare, care nu a fost testat si care nu indeplineste conditiile de igiena si sănătate. Un antigel gata preparat sau concentrat poate fi toxic. Acesta nu trebuie utilizat la transferul termic de la panourile solare sau pompele de căldură. Poate fi extrem de periculos pentru sănătatea ta in cazul unei defectiuni a circuitului. Incerc sa explic pe scurt de ce exista acest pericol in utilizarea lui. Antigelul solar este utilizat intr-un circuit hidraulic inchis intre panoul si serpentina boilerului pentru apa calda menajera si care este pus in miscare de o pompa de recirculare. Ce se intampă cu antigelul atunci cand serpentina din boiler se defectează (fisureaza, sparge etc.)

Antigelul din instalatia hidraulica pătrunde in apa calda menajera care ajunge la baie si bucatarie !!! Deci daca antigelul din instalatiile solare nu este un antigel alimentar riscul de intoxicare si imbolnăvire este extrem de mare. Recomandarea noastră este sa folosiți la instalațiile solare termice si pompele de căldură numai antigel cu certificate de test si calitate. Antigelul solar concentrat Westech comercializat de firma noastră nu este inflamabil si nu necesita conditii speciale de transport. Antigel concentrat Westech

Glicol concentrat

Utilizare: Antigelul Solar este un fluid furnizat sub formă de concentrat și poate fi diluat cu apă, în funcție de protecția dorită împotriva înghețului. Dacă este posibil, diluați antigelul cu apa distilata sau cu apa care nu contine mult calcar.

Pregătire: înainte de prima umplere a unui sistemului solar cu glicol solar, trebuie mai întâi verificat dacă instalația este etansă. În acest scop, sistemul solar trebuie spalat si umplut mai întâi cu apă la presiunea specificată de producătorul instalației. Dacă capacitatea sistemului nu este cunoscută, umplerea cu apă trebuie monitorizată îndeaproape. Pentru a determina capacitatea exactă (posibil prin intermediul apometrului) în același timp. Cunoașterea capacității este utilă în calculul și ajustarea valorii dorite de protecție împotriva înghețului. Dacă nu este posibilă o testare a sistemului cu apă (de exemplu, datorită temperaturilor scăzute), sistemul trebuie observat în timpul umplerii, dacă este posibil.

Umplere: Dacă se cunoaște capacitatea instalației, cantitatea necesară de Antigel Solar poate fi calculat conform tabelului de pe eticheta bidonul de antigel. Pentru a asigura o distribuție ideală, sistemul trebuie mai întâi umplut cu aproximativ 50% din cantitatea necesară de apă, apoi se adaugă întreaga cantitate necesară de glicol Solar și în final cantitatea rămasă de apă.

Diverse: după umplerea sistemului, lichidul trebuie circulat câteva ore (eventual peste noapte). Setarea valorii de protecție împotriva înghețului este determinată pe baza temperaturilor regionale preconizate. Pentru a asigura în orice moment o protecție fiabilă împotriva înghețului, vă recomandăm o setare mai mare cu 5 până la 10% a valorii. Pentru comenzi puteti apăsa aici: Comenzi

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: