panou cu 22 tuburi

- Westech WT-B58 cu 22 tuburi - Pret fara TVA: 530,0 €uro

Panori solare Westech

Panou solar Westech WT-B58 – Heat Pipe 24mm

Westech WT-B58 cu 22 de tuburi vidate. O instalatie solara cu un panou solar Westech cu 22 de tuburi vidate WT-B, poate incalzi 220 litri de apa pe zi. Asta inseamna ca intensitatea soarelui trebuie sa fie de 1000w/m². Numai in aceste conditii cu un singur tub vidat WT-B, poate incalzi 10 litri de apa de la 13°C la 50°C. Ce inseamna de fapt 1000w/m² ? Raspunsul este. O zi insorita de vara undeva in Romania in centrul tarii. In sudul tatii in perioada iulie si august soarele poate atinge chiar 1400 w/m². Informatii clare referitoare la cea ce poate sa genereze un panou cu 22 de tuburi. Noi echipam boilerele de 200 de litri cu acest tip de panou Westech WT-B58-22. Sistemul configurat cu 22 de tuburi si un boiler de 200 de litri cu 2 serpentine este putin supra dimensionat.

Dar acest sistem putin supradimensionat ne avantajeaja foarte mult in perioada de toamna, iarna si primavara. O investitie rentabila ! Eficienta insa este remarcabila in lunile de iarna. Panourile solare Westech WT-B58 au o constructie robusta cu rama din dur aluminiu, cupru si sticla in conformitate cu extinderele si dilatarile termice si coroziuni. Cel mai bun transfer de caldura se realizeaza direct prin condensatorul numit Heat Pipet de 24mm. Aspectul placut si functionalitatea panoului solar depaseste cu mult panourile comercializate de concurenti nostri. Noi va punem la dispozitie si piesele de schimb cum ar fi: tuburile de rezerva, tevile de cupru numite Heat Pipe. Sistemul de transmisie termica adica lamelele de aluminiu si sistemul de prindere a tuburilor pe care le gasiti ca piese de rezerva in cantitati mari la firma noastra din Oradea. Panouri solare cu 22 tuburi vidate pentru instalatii solare termice.

WESTECH SOLAR

Firma Westech Solar este una din cele mai mari producatori de panouri solare si tuburi vidate din lume. Westech Solar a stabilit cu succes relatii de comert cu diferite firme din lume în sectorul energiei regenerabile. Activitatea principala a companiei se bazeaza pe distributia de produse si sisteme inovatoare pentru energie regenerabila. Astfel Westech Solar combina conditiile de mediu si conditiile economice cu produse de calitate. Panourile solare cu tuburi vidate Westech din categoria WT-B58 au o eficienta de 730 kW / h/m²/an. Un produs nou cu tehnologie noua de fabricatie o sa fie disponibil la firma noastra incepand cu 1.05.2017. Este vorba de un panou solar cu oglinzi CPC care sunt integrate in interiorul tubului de 58 mm.

Asfel oglinzile CPC vor fi protejate de intemperii si de praful din admosfera avand in permanenta aceiasi eficienta pe care a avut-o la inceput. Acesta este un produs patentat si este comercializat in Romania numai prin firma noastra. Daca doriti sa achizitionati acest panou va rog sa accesati acest link: Westech Solar WT-B58 22

Instructiuni de montaj:  Fisiere tehnice

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: