Tuburi Westech HY-H58

- Tuburi de rezerva HY-H58 - Pret fara TVA: 29.0 €uro

Tuburi vidate Westech HY-H58 – CPC in interiorul tubului vidat !!!

Tub vidat Westech HY-H58Firma Westech Solar ne pune la dispozitie un produs nou patentat si comercializat in Romania numai de firma Nedavi Solar.  Panoul solar Westech cu oglinda CPC (Compound Parabolic Concentrator) care este integrata intre cele 2 tuburi vidate concentrice. Noul model Westech CPC HY-H58 este un produs care are o tehnologie de constructie noua si foarte interesanta.  In comparatie cu panourile solare clasice acestea sunt mult mai eficiente. Panoul solar reprezinta o revolutie moderna in domeniul tehnologiei de fabricatie a panourilor solare termice. Hi-tech technology ! Panoul solar cu tuburi vidate HY-H58 a fost prezentat in premiera mondiala la expozitia din Viena in perioada de 16-19 februarie 2017 la: Halle C,  Stand 421. iar cateva saptamani mai tarziu la Messe Wels in perioada 3-5 Martie la Halle 19,  Stand 335.

Tuburi de rezerva. Va asteptam incepand cu 03.08.2017 la sediul firmei noastre din Str. Greierului Nr. 28 Oradea unde puteti vedea acest panou cu tehnologie Heat Pipe CPC de ultima ora. Avantajele tuburilor vidate Westech HY-H58 este remarcabila. Performanta clara ! Un singur tub vidat Westech HY-H58, cu oglinda CPC, incalzeste 11 litri de apa  pe zi de la temperatura de 13 grade C la 50 grade C, atunci cand intensitatea soarelui este de 1000 Watt/mp (zi insorita de vara).

Protectie

Protectie impotriva supraincalzirii instalatiei solare. Oglinda CPC este integrata in jumatatea inferioara a tubului vidat si are rolul de reflexie a razelor solare care trec pe linga tubul absorbant. Aceasta reflexie face ca randamentul tuburilor vidate sa creasca foarte mult. Efectul secundar al oglinzi CPC este ca tubul vidat poate fi rotit la 180°C si in aceasta pozitie, oglinda CPC umbreste tubul de absorbtie si are rol de protectie impotriva supraincalzirii. Aceasta protectie reprezinta un mare avantaj pentru instaltiile solare cu aport la incalzire, sau acolo unde apa calda menajera nu poate fi folosita in totalitate. In perioada de vara cand panourile solare produc in exces AMC, dar puteti reduce din eficienta lor (roti 180 grade). Este chiar indicat sa anulati o parte din tuburile vidate pentru a evita supraincalzirea instalatiei solare. Eficienta panoului solar WESTECH HY-H58 poate fi oprita partial sau total.

Eficienta unui tub vidat CPC. Un tub vidat Westech HY-H58 incalzeste zilnic 11 litri de apa de la temperatura de 12° C la temperatura de 50°C atunci cand intensitatea soarelui este de 1000 Watt/m² (adica soare si cer senin). Tuburi de rezerva pentru panourile Westech HY-H58

Instructiuni de montaj: Instructiuni-montaj        Informatii video: Video_CPC

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: