panouri plane Sunex

- Panouri solare plane – Sunex -

Panouri plane Sunex

Panou SunexInstalațiile solare termice care utilizează colectoarele solare AMX 2.0, convertesc energia solară în căldură utilă. Căldura produsă în panourile solare este transferată prin intermediul tevilor bine izolate în rezervorul de apă calda menajera (boiler). Funcționarea eficientă a sistemului este controlată de un regulator diferențial de temperatură, în cooperare cu o pompă de circulație. Un colector Sunex AMX 2.0 are un absorber care utilizează tehnologia modernă. Această tehnologie implică laminarea parțială a tubului de cupru, extinderea dimensiunii suprafeței sale cu un factor de șapte ori. În colectoarele AMX 2.0 este o tehnologie modernă de îndoire a cadrului de aluminiu utilizat. Tehnologia constă în realizarea cadrului principal dintr-un profil fără suduri inutile în colțuri. Rama fără îmbinări este mult mai stabila și are un aspect mai frumos de cat ramele clasice. Toate aceste îmbunătăţiri de construcție a panourilor plane aduc avantaje foarte mari.

Model panou plan Suprafata m² Latime in mm Inaltime in mm Grosime in mm Greutate in Kg. Pret Euro fara TVA
SUNEX AMX 2,0 2,0 1037 2018 89 34,4 268,0
SUNEX AMX 2,51 2,51 1221 2018 89 40 372,0
Calitate si preturi convenabile

Nu există nici un risc de a se deteriora sau sa se dezmembreze după câțiva ani de funcționare. Colectorul AMX a fost testat în laboratorul INTA din Spania și a fost acordat Certificatul Solar Keymark. Panourile solare plane clasice pentru apa calda menajera sunt construite in general pe principiile tehnice clasice. Suprafețele “negre” care absorb radiațiile solare si care vor fi transformate și transferate cu ajutorul panoului plan în energie termica au un rol extrem de important. Aici este defapt cheia calități unui panou plan. Eficienta absorbției și eficienta transferului termic către schimbătorul de căldură din boiler sau pufer. Nu vrem sa facem comparații intre panourile plane de la firma Sunex și alte tipuri de panouri solare termice produse în Europa și nici nu vrem sa spunem ca panourile comercializate de noi sunt cele mai bune de pe piața din România.

panouri plane SunexVa lăsam pe dvs. sa decideți care sunt panourile potrivite pentru locația dvs. Noi va punem la dispoziție datele tehnice și certificatele de test si calitate de la aceste panouri plane iar dvs. rămâne sa le analizați. Firma noastră promovează aceste produse și pana acum noi nu am fost dezamăgiți de rezultatele lor. Cea mai importanta parte a panoului solar termic este suprafața absorbanta de care depinde performanta colectorului și respectarea parametrilor într-o mare măsură, deoarece absorbantul lucrează în condiții dificile – la temperaturi de funcționare joase și înalte. Importanta cruciala cade asupra calității materialelor și a tehnologiei de producție pentru panourile solare plane și a Accesoriilor de montaj.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: