panouri plane Sunex

- Panouri solare plane – Sunex -

Panouri plane Sunex

Panou SunexInstalațiile solare termice care utilizează colectoarele solare AMX 2.0, convertesc energia solară în căldură utilă. Căldura produsă în panourile solare este transferată prin intermediul tevilor bine izolate în rezervorul de apă calda menajera (boiler). Funcționarea eficientă a sistemului este controlată de un regulator diferențial de temperatură, în cooperare cu o pompă de circulație. Un colector AMX 2.0 are un absorber care utilizează tehnologia modernă. Această tehnologie implică laminarea parțială a tubului de cupru, extinderea dimensiunii suprafeței sale cu un factor de șapte ori. În colectoarele AMX 2.0 este o tehnologie modernă de îndoire a cadrului de aluminiu utilizat. Tehnologia constă în realizarea cadrului principal dintr-un profil fără suduri inutile în colțuri. Rama fără îmbinări este mult mai stabila si are un aspect mai frumos decat ramele clasice. Toate aceste inbunatatiri de constructie a panourilor plane aduc avantaje foarte mari.

Model panou plan Suprafata m² Latime in mm Inaltime in mm Grosime in mm Greutate in Kg. Pret Euro fara TVA
SUNEX AMX 2,0 2,0 1037 2018 89 34,4 228,0
SUNEX AMX 2,51 2,51 1221 2018 89 40 270,0

Nu există nici un risc de a se deteriora sau sa se dezmembreze după câțiva ani de funcționare. Colectorul AMX a fost testat în laboratorul INTA din Spania si a fost acordat Certificatul Solar Keymark. Panourile solare plane clasice pentru apa calda menajera sunt construite in general pe principiile tehnice clasice. Suprafetele “negre” care absorb radiatiile solare si care vor fi transformate si transferate cu ajutorul panoului plan in energie termica au un rol extrem de important. Aici este defapt chieia calitatii unui panou plan. Eficienta absorbtiei si eficienta transferului termic catre schimbatorul de caldura din boiler sau puffer. Nu vrem sa facem comparatii intre panurile plane de la firma Sunex si alte tipuri de panouri solare termice produse in Europa si nici nu vrem sa spunem ca panourile comercializate de noi sunt cele mai bune de pe piata din Romania.

panouri plane SunexVa lasam pe dvs. sa decideti care sunt panourile potrivite pentru locatia dvs. Noi va punem la dispozitie datele tehnice si certificatele de test si calitate de la aceste panouri plane iar dvs. ramane sa le analizati. Firma noastra promoveaza aceste produse si pana acum noi nu am fost dezamagiti de rzultatele lor. Cea mai importanta parte a panoului solar e termic ste suprafata absorbanta de care depinde performanta colectorului si respectarea parametrilor intr-o mare masura, deoarece absorbantul lucreaza in conditii dificile – la temperaturi de functionare joase si inalte. Importanta cruciala cade asupra calitatii materialelor si a tehnologiei de productie pentru panourile solare plane si a Accesoriilor de montaj.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: