Pompa pentru solar

- Grup de pompare ER-HE - Pret fara TVA: 225,0 €uro

Statii solare TacoSol ER SG HE
Grup-pompare-Solar-TaconovaGrup de pompare ER-HE TacoSol. Echipate cu pompe Grundfos Solar UPM3, in 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Incepand cu 01.08.2015 in UE sunt noi reglementari pentru reducerea consumului de energie electrice la pompele clasice care sunt inlocuite cu  pompe de inalta eficienta inclusiv la grupurile de pompare de la stațiile solare. Firma  Germana TACONOVA GmbH este firma specializata pentru produse si componente folosite in instalatiile solare.  Kitul hidraulic solar TACONOVA ER HE acopera necesarul unei bune functionari de durata a sistemului hidraulic cu un consum redus de energie electrica. Functiunile kitului hidraulic sant: de pompare si de reglare a debitului din circuit. Temperatura maxima de lucru pe retur (partea unde se afla pompa) este de 110 grade grade C,  Presiunea maxima de lucru este de 8 bar.

Tacosetter – Reglaj Hidraulic

La stația solară TacoSol Circ ER HE circuitul hidraulic se poate echilibra și măsurarea debitul de trecere direct pe grupul de pompare. Grupurile de pompare sunt echipate cu un TacoSetter Inline 130 care va da posibilitatea de reglare a cantitatii de lichid care circula in circuitul primar. Panouri solare termice.

În combinație cu un controler solar, lichidul solar încălzit în panou (colector) este transportat prin intermediul stației solare printr-un schimbător de căldură în rezervorul de stocare a apei de încălzire sau de băut. Cu ajutorul dispozitivului integrat de echilibrare TacoSetter Inline 130, debitul volumetric poate fi adaptat la ieșirea colectorului sau a schimbătorului de căldură și poate fi monitorizat. Măsurarea debitului se bazează pe principiul plutitorului din TacoSetter. Reglarea se face cu ajutorul unei șurubelnițe direct pe șurubul de reglare de la tacosseter. Marcajul de citire a debitului este marginea inferioară a corpului plutitor. Funcționarea eficientă a unei instalatii solare este numai atunci cand in mod frecvent faceti dezaerisirea sistemului (separarea aerului din instalatie) și utilizarea pompelor cu turatie variabila HE.

Grup pompare TaconovaDaca pompa de recirculare Grundfos ER-HE este corect echilibrata hidraulic va oferă un nivel optim la transferul de energie termica din câmpul de panouri solare la boilerul sau pufferul de stocare. Funcționarea sistemului solar poate fi influientata negativ, cu pierderi de transfer termic fara acest sistem inteligent de control. Stația solară trebuie să fie montata numai in pozitie verticală. Montajul este foarte simplu si poate fi executat de o singură persoană. Grupul de siguranta care este integrat la aceasta statie solara va asigura buna functionare a sistemului hidraulic. Pompa are un termometru de temperatura.  Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Componentele pompei sunt din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sunt din materiale speciale care sunt rezistente la temperaturi inalte. Grup de pompare ER-HE

Taconova in 3 variante

Pompa de recirculare GRUNDFOS Solar UPM3, in 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. Daca doriti sa comandati grupurile de pompare comercializate de firma Nedavi Solar din Oradea va rog sa specificati numarul de articol. Taconova

Numar Articol Denumire produs Capacitate TacoSetter Pret fara TVA
270.9006.000 Statie solara TacoSol Circ ER HE 1,5 – 6,0 l/min 225,0 €uro
270.9016.000 Statie solara TacoSol Circ ER HE 4,0 – 16,0 l/min 225,0 €uro
270.9028.000 Statie solara TacoSol Circ ER HE 8,0 – 28,0 l/min 225,0 €uro

Date tehnice: Fisiere tehnice

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: