Automatizare SR208C

- Controler SR208C – Panouri termice - Pret fara TVA: 90,0 €uro

Automatizare instalatie solara

Controler SR208C pentru panouri termice Aparat utilizat in instalatiile solare presurizate sau panouri solare plane, atat pentru incalzirea apei calde menajere (ACM). Acesta are 3 senzori de temperatura cu ajutorul carora se porneste si se opreste pompa de recirculare. Ciclul este in functie de anumite temperaturi presetate pentru colectorul solar si boiler. Automatizarea solara SR208C este echipata cu ecran grafic (LCD). Acesta indica complet starea de functionare a instalatiei solare, afisand pictograme animate cu componentele acesteia. Dotat cu microprocesor, monitorizeaza si controleaza 1 set de colectoare solare si 1 rezervor de stocare si 1 pompa.

Controler SR208C este echipat cu 3 intrari (senzori) pentru inregistrarea temperaturii si 1 iesire pentru controlul pompei. Respectiv 1 iesire pentru rezistenta electrica. Functii suplimentare: setare temperatura maxima pentru apa din rezervor. Limitare temperatura maxima in colector (protectie supraincalzire). Functia anti-inghet, functia vacanta (racirea apei din boiler), functia de protectie (memorie si ecran).

Descriere: 
Controlerul solar poate fi instalat numai in spatii interioare. Acesta trebuie echipat cu un stecher aditional, care trebuie sa aiba o distanta minima intre contacte si sa fie in conformitate cu normele de instalare. La alimentarea electrica, se va folosi curentul alternativ. Pentru a evita infestarea apei rezervorului/ boilerului cu bacterii cand temperatura din acesta este mai mica pe o perioada mare de timp, controllerul solar va verifica automat temperatura apei la un interval de 7 zile; daca temperatura nu depaseste 70 °C in aceasta perioada, in a saptea zi, este setat implicit sistemul automat pentru a incalzi apa la 70 °C, iar bateriile dispar la temperatura ridicata chiar daca functia nu este activa

 

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: