Boiler 200 litri cu 2 serpentine

- Boiler solar bivalent 200 litri - Pret fara TVA 499,0 euro

Boiler solar TWS-2W – “A” pentru apa calda menajera

Boiler TWS-2W 200 litri

Boiler TWS-2W 200 litri bivalent. Acest tip de boiler se monteaza pe podea in pozitie verticala si este folosit pentru prepararea apei calde menajere. Instalatii solare. Serpentina din interiorul boilerului se poate racorda la o instalatie solara termica sau la o sursa de caldura clasica. Boilerul are un anod de magneziu de protectie (sacrificiu). Izolatia termica la acest tip de boiler este fixa realizata cu o spuma izolanta de tip PU peste care are o manta de Skai de culore argintie. Boilerul solar este prevazut cu cu un racord de 1 1/2″ unde se poate monta o rezistenta electrica termostatata. Sau boilerul poate fi cu o flansa de vizitare pe unde se poate face intretinerea vasului atunci cand este nevoie. Interioriorul vasului si schimbatoarele de caldura sant dublu emailate. Temperatura maxima de stocare este de 95°C iar presiunea de lucru este 6 bar.

Toate boilerele sunt testate la o presiune de 10 bar. Izolatia termica la boilere pana la 500 litri este nedemontabila si este de culoare argintie . Boilerle sant insotite de certificate , TÜV si VSGW, – Made in Germany – 5 ani garantie. Thermic Energy este firma noastra partenera din Germania pentru boilere si pufere. Colaborarea noastra cu aceasta firma a inceput in anul 2010 si putem spune ca suntem foarte multumiti de calitatea produselor. Anual noi importam peste 2000 de boilere si pufere. Firma are sediul in Borna iar productia de serie este in aceiasi localitate. Orientata lor spre viitor utilizand tehnologii ecologice firma Thermic Energy se bucura de un succes real in Europa. Fiind o firma tinara si moderna este întotdeauna bazata de principiul de ghidare pentru a oferi o calitate superioară produselor cu o tehnologie fiabilă și soluții inovatoare pentru clienții lor.

Made in GermanyToate etapele de dezvoltare și de proiectare prin utilizarea si testarea producției de serie, firma apare in mod regulat cu produse noi pe piata Europeana. Cerințele clientului de multe ori cerinte individuale sau modele speciale pot fi realizate în orice moment la aceasta firma. O producție flexibilă si cu multa experienta și competentă, asigurându-se astfel o punere în aplicare profesională și în timp util. Toate aceste lucruri pozitive face ca firma Thermic Energy din Germania sa fie partenerul ideal pentru firma noastra care prezinta angajament și produse noi la provocările tot mai mari ale piețelor Europene. Controlul calității materialelor, de la primirea in producție si pana la inspecția finală înainte de expediere sunt de la sine înțeles pentru ei un lucru foarte important.

Boiler de 200 litri pentru instalatii solare S-line pe care noi il prezentam este un produs foarte bine vandut mai ales in localitatile rurale unde nu exista incalzire centrala iar clientii nostri il folosesc in combinatia clasica de instalatie solara si rezistenta electrica termostatata de 2 sau 3 kW. Motto-ul firmei noastre este “Double keeps better”. Deci noile boilere comercializate de firma noastra sunt dublu emailate. S-a extins gama boilerelor TWS-2W  pentru apa calda menajera de la 150 litri pana la 1000 litri. Aceste boilere sunt testate pentru stocarea apei calde menajere până la 1000L. Schimbătorul de căldură cu înaltă performanță dublă reuseste sa incalzeasca apa din boiler intr-un timp foarte scurt. Rezervoarele noastre de înaltă performanță pentru depozitarea apei potabile nu sunt doar ideale pentru stocarea apei calde menajere ci si pentru utilizarea lor cu pompe de căldură. 

Date tehnice: boiler in boiler

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: