Controller Steca 603MC+

- STECA 603 mc + Automatizare instalatii solare - Pret fara TVA: 237,0 €uro

Controler Steca 603mc+

Automatizare Steca 603mc+

Steca 603 mc + controler solar. Regulator solar pentru instalatii solare termice. Modelul nou este dezvoltarea ulterioară logică a controllerului predecesor Steca 603mc. În special, proiectarea ecologică a Uniunii Europene (ErP) a fost luată în considerare si de firma Steca. Acum pentru a putea controla pompele termoelectrice cu un indice EEI <0,23 este nevoie de un controler PWM. Aceste pompe de eficiență energetică și așa-numitele pompe de înaltă eficiență (pompe HE) sunt controlate cu un semnal special de comandă PWM. Automatizarea Steca 603mc+ este compatibila cu toate tipurile de pompe cu turatie variabila si functie PWM.

Un punct de atracție special este conceptul la aceasta automatizare prin sistemul modular al controlerului. Exact 40 de sisteme pre-programate și numeroase funcții suplimentare fac posibilă utilizarea universală a controlerului chiar de la început. În funcție de cerințele individuale, controlerul poate fi adaptat în orice moment cu module suplimentare de expansiune pentru circuitele de încălzire. Grafica ecranului in mare parte prezintă bucle de control animate pentru a vizualiza stările de funcționare ale sistemului respectiv. Sistemul Steca TR 0603mc + are șase intrări pentru detectarea temperaturii și pulsului, precum și o intrare Grundfos Direct Sensors ™ suplimentară pentru măsurarea combinată a temperaturii și debitului. Controllerul are 3 ieșiri de turație variabila controlate si da comandă la pompe de înaltă eficiență. Aceste pompe se numesc pompe de tracțiune umedă convenționale AC.

steca_603mc_sch.1 .. steca_603_sch.4 .. steca_603_sch.3 .. steca_603mc_sch.2

Un punct culminant in programul Steca este conceptul modular cu 40 sisteme de comanda pre-programate si numeroase functii suplimentare Steca 603 mc +, permite utilizarea automatizarii in combinatii diferite. In functie de nevoile individuale, controlerul poate fi apoi extins cu module suplimentare de expansiune si circuitul de incalzire in orice moment. Circuite de control animate prezentate in scopul de a vizualiza starile de functionare ale fiecarui sistem. Pe un ecran grafic mare apar aceste valori. Steca TR 0603mc +, are sase intrari pentru valori ale temperaturii sau impulsuri, precum si o intrare suplimentara Grundfos Direct Sensor care poate sa inregistreze variatiile de temperatura precum si masurarea debitului. Automatizarea are trei iesiri pentru pompe cu turatie controlata care sunt pompe de inalta eficienta, actionate de curent alternativ.

Va asteptam la sediul firmei noastre din Str. Greierului Nr. 28, Oradea, Bihor sau accesati acest link unde puteti vedea gama completa de automatizari solare. Steca

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: