Deschide Chat-ul.
1
Close chat
Bună ziua! Vă mulțumim că ne-ați vizitat. Apăsați butonul START pentru a discuta cu specialiștii noștrii. :)

START

 

Media - Nedavi Solar Oradea

Cine suntem si cu ce ne ocupam

Firma NEDAVI COM SRL RO6650363, J05/4358/1994 din Oradea, cu sediul in Str. Greierului Nr. 28, este o firma care a fost infiintata in anul 1994 din dorinta de a intra pe piata din Romania cu ceva nou si cu ceva care sa se deosebeasca fata de firmele clasice de comert. Am ales domeniul Energia Verde si pentru inceput ne-am orientat catre instalatiile solare termice, mai exact catre instalatii solare cu tuburi vidate. Un domeniu de afaceri relativ nou in Romania la acea vreme. Concurenta in acest domeniu fiind foarte mica noi am reusit intr-un mod rapid sa patrundem pe piata din Romania cu produse de calitate importate din Germania. Calitatea produselor si preturile convenabile ne-au facilitat vanzarile. Firma Westech Solar din Germania a fost cea care ne-a sprijinit din punct de vedere tehnic si ne-a pus la dispozitie totul ce era nou in acest domeniu. Astazi dupa mai mult de 23 de ani de experienta firma noastra are 10 angajati si detinem birouri moderne si spatii de depozitare pe o suprafata de peste 750m². Firma noastra se bazează  pe vânzări en-gros si en-details. Din luna Martie 2015 firma noastra detine certificatul pentru SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitate cu standarul SR EN ISO 9001: 2008 / ISO 9001: 2008. Profesionalismul si seriozitatea firmei noastre de care am dat dovada a atras atentia firmei producatoare de pompe de caldura Chofu din Japonia, iar acum suntem importatori si distribuitori oficiali pentru pompele de caldura aer/apa CHOFU - Made in Japan, pentru Romania si Austria si tarile din Balcani. Firma noastra distribuie produsele importade din Germania si Japonia prin cei peste cei 500 de firme de instalatii din Romania. Daca doriti sa deveniti partener de afaceri cu noi va rugam sa ne contactati.

 
Nedavi Solar 20 ani experienta
Panouri Solare - Nedavi Solar Oradea   Firma Nedavi Solar   Panouri Solare Nedavi Solar
 
panouri solare cu tuburi vidate   Panou_solar_CPC   Pompe_de_caldura_Chofu
         
Pompe_de_caldura_Album   Panouri solare interviu
Client multumit instalatii solare   Instalatii solare apa calda menajera
 

Va recomand sa deschideti si sa urmariti fiecare video in parte si cu siguranta veti afla anumite informatii referitoare la energia verde pe care noi o promovam. Unul dintre cele mai interesante video se numeste REZISTENTA TUBURILOR VIDATE. Va asteptam la sediul firmei noastre din Str. Greierului Nr. 28 Oradea unde puteti vedea toate modelele de panouri solare expuse pe acest site.

Informatii pentru pompele de caldura aer-apa

Pompele de căldură aer-apă CHOFU - DC INVERTER, pot fi utilizate pe tot parcursul anului pentru prepararea apei calde menajere si incalzire/racire, fara sa fie nevoie de o alta sursa suplimentara de energie termica. Costul redus la achizitie (preturi de importator) si costurile foarte reduse in functionare, fac ca aceste pompe de caldura Chofu sa inlocuiasca cu succes centralele clasice pe lemne, gaz sau electrice. In anul 2017 firma noastra a pus in functiune peste 400 de unitati in toata tara iar rezultatele sunt 100% pozitive. Daca aveti interese si doriti sa vedeti si sa cereti informatii referitoare la functionare, confort, si costuri ne puteti contacta pe mail sau telefonic si va putem pune in contact cu propietari pompelor de caldura Chofu din zona dvs.

Casa Verde  Nedavi-Solar   Program de finantare Casa Verde

 

Finanțarea programelor și proiectelor din sectorul protecției mediului au finanțarea asigurată în 2016, din Fondul pentru Mediu. Noutățile din acest an se referă la programul Casa Verde, care va fi completat de noul program " Casa Verde Plus ", iar Programul de stimulare a înnoirii parcului auto (Rabla) va fi suplimentat cu programul' Rabla Plus', dedicat autovehiculelor electrice și hibride.

Citat original pentru programul Casa Verde: Executivul a aprobat, în ședința de astăzi, bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2016 al Fondului pentru Mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu.Potrivit actului normativ, în buget s-au estimat venituri totale în sumă de 836,46 milioane de lei și cheltuieli în valoare de 838,66 milioane lei, deficitul de 2,2 milioane de lei urmând a fi acoperit din excedentul anilor anteriori. Intrebare: Cati dintre dvs. ati beneficiat de aceste facilitati ?

CASA VERDE PLUS - Program de finantare pentru instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă mai exact pentru instalatii solare pentru prepararea apei calda menajera si aport la incalzire, comercializate si de firma noastra Nedavi Solar din Oradea

Instalatii solare cu tuburi vidate

 

 

Nedavi Solar Oradea: Ce este nou si ce propune noul guvern in programul de subventie pentru energia verde? Guvernul își propune să finanțeze, pentru anul 2016, proiecte și programe pentru protecția mediului în valoare de 790,1 milioane lei, această sumă fiind destinată atât pentru onorarea contractelor în vigoare, cât și pentru încheierea unor noi contracte de finanțare Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național prin care, în anul 2015, au fost scoase din uz 25.423 de autovehicule cu o vechime mai mare de 8 ani, suma alocată fiind de 220 milioane lei. Pentru anul 2016, prin proiectul de buget s-au alocat 145 de milioane lei pentru finanțări noi, prin care se estimează că vor fi scoase din uz aproximativ 20.000 de autovehicule; Pentru programul de stimulare a achiziționării de mașini noi electrice și hibride (Rabla Plus) s-au alocat 75 milioane de lei. Comentar Nedavi Solar: Cei care sunt pasionati de energia verde ar trebui sa urmaresaca cu interes daca aceste propuneri de guvern au fost intradevar realizate. Noi va putem certifica ca in anul 2017 am comercializat peste 300 de instalatii solare prin programul Casa Verde.

  Casa_Verde_Instalatii_Solare
 
 

Guvernul își propune să finanțeze, pentru anul 2016, proiecte și programe pentru protecția mediului în valoare de 790,1 milioane lei, această sumă fiind destinată atât pentru onorarea contractelor în vigoare, cât și pentru încheierea unor noi contracte de finanțare Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național prin care, în anul 2015, au fost scoase din uz 25.423 de autovehicule cu o vechime mai mare de 8 ani, suma alocată fiind de 220 milioane lei. Pentru anul 2016, prin proiectul de buget s-au alocat 145 de milioane lei pentru finanțări noi, prin care se estimează că vor fi scoase din uz aproximativ 20.000 de autovehicule; Pentru programul de stimulare a achiziționării de mașini noi electrice și hibride (Rabla Plus) s-au alocat 75 milioane de lei.

Programul "Casa Verde" privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire pentru persoane fizice, demarat în 2011. Pentru acest Program s-au alocat 44,5 milioane lei pentru finanțarea contractelor în vigoare și 94,7 milioane lei pentru contracte noi. Din sumele alocate pentru acest an se estimează că în jur de 15.500 de persoane fizice vor beneficia de finanțare. Spre comparație, în perioada 2011 — 2015, în jur de 25.000 de persoane fizice au beneficiat de finanțare prin acest Program. Programul 'Casa Verde' este completat de Programul 'Casa Verde' este completat de 'Casa Verde Plus' pentru care au fost alocate 45 milioane de lei, din care vor fi finanțate materiale ecologice, sisteme de acoperișuri verzi, sisteme de eficientizare a consumului de resurse și altele............ Panouri solare .... AGERPRES/(AS — autor: Doroteea Purcărea, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

CASA VERDE 2017. Care sunt criteriile de eligibilitate a solicitantului? Este considerat eligibil solicitantul care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii: Este persoană fizică şi are domiciliul pe teritoriul României; Este proprietar/coproprietar al imobilului-teren și al imobilului-construcţie pe care se implementează sistemul de încalzire pentru care se solicită finanţare; imobilele nu trebuie să facă obiectul unui litigiu în curs de soluţionare la instanţele judecătoreşti, vreunei revendicări potrivit unei legi speciale sau dreptului comun, unei proceduri de expropriere pentru cauză de utilitate publică; Nu are obligaţii restante la bugetul de stat, bugetul/bugetele local/locale, conform legislaţiei naţionale în vigoare; In activitatea desfăşurată anterior începerii proiectului nu a fost condamnat pentru infracțiuni împotriva mediului, prin hotărare judecătorească definitivă; Nu a mai primit finanțare în cadrul aceluiași program pentru același imobil în sesiunile derulate anterior. Care sunt categoriile de cheltuieli eligibile? Achiziţia de sisteme de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv a celor destinate înlocuirii sau completării sistemelor clasice de încălzire; Cheltuielile cu montajul şi punerea în funcţiune a sistemului; Taxa pe valoarea adăugată (TVA). Sunt considerate eligibile numai cheltuielile efectuate după semnarea contractului de finanţare nerambursabilă. (realitatea)

CASA VERDE 2018. „Scopul programului îl reprezintă îmbunătățirea calității aerului, apei și solului prin reducerea gradului de poluare cauzată de arderea lemnului și a combustibililor fosili utilizați pentru producerea energiei termice folosite pentru încălzire și obținerea de apă caldă menajeră, precum și stimularea utilizării sistemelor care folosesc în acest sens sursele de energie regenerabilă, nepoluante, prin finanțarea din Fondul pentru mediu a proiectelor privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire”, se arată în actul normativ. Concret, persoanele fizice vor putea cere până la 3.000 de lei pentru a-și instala acasă panouri solare nepresurizate, până la 6.000 de lei pentru a-și instala panouri solare presurizate sau până la 8.000 de lei pentru instalarea unor pompe de căldură (exclusiv pompele de căldură aer-aer). Așadar, sunt eligibile pentru finanțare cheltuielile de achiziție a sistemelor de încălzire ce folosesc energie regenerabilă și cele cu montajul și punerea în funcțiune, inclusiv taxa pe valoarea adăugată aferentă, în măsura în care sunt făcute doar după semnarea contractului de finanțare nerambursabilă. ( www.avocatnet.ro )