DC solar

- Grup pompare ZR PV EU21 - Pret fara TVA: 277,0 €uro

Taconova-EU21

Grup pompare ZR PV EU21 este o statie solara alimentata si comandata de radiatiile solarare. Pompa Laing D5, este alimentata cu curent continu de 12V. Poate fi conectata direct direct la un panou fotovoltaic de 20W. Astfel nu mai este nevoie de conexiunea grupului de pompare la reteaua electrica, iar senzori de temperatura de la colector (panou) si stocator NU mai sant necesari. Comanda instalatiei solare se realizeaza printr-un senzor de temperatura integrat in pompa de curent continu Laing D5 Solar. Acesta regleaza sau intrerupe debitul antigelului termic in functie de temperatura de retur. Volumul în exces al antigelului in caz de stagnare se preia de catre vasul de expansiune. Dupa racirea colectorului instalatia porneste din nou in mod automat. Astfel, datorita acestor componente se asigura o functionare autonoma si eficienta la instalatiile solare.

Echilibrarea hidraulica, masurarea debitului si dezaerarea pot fi efectuate direct la statia solara. Cu ajutorul scalelor de calibrare hidraulica pentru antigel specialistii pot regla si controla valorile de debit la fata locului. Montarea si dezaerarea pot fi efectuate de catre o singura persoana. Produsul detine brevet de exploatare. Grupul de pompare EU21 nu necesita o automatizare clasica. Totusi exista un controller special care se poate adapta la acest grup de pompare. Pozitie de montaj a grupului de pompare EU21 pentru instalatii solare trebuie sa fie in pozitie vericala. Grupul de pompare cu actionare solara, trebuie sa fie montat in interior, pentru a asigura protectia si functionarea corespunzatoare a unitatii de pompare. Va rog sa cacesati acest link pentru controllerul special compatibil cu acest grup de pompare: http://www.westech-solar.ro/produse/371-Automatizare-grup-de-pompare-TacoSol-EU21.html

Avantaje in functionare

Pompa-EU21-PVAvantaje pompei actionata de curent continuu LAING D5 – SOLAR DC 12V. Functionare independenta a statiei solare fara a fi necesara racordata la reteaua electrica clasica 220V. Nu exista costuri suplimentare, deoarece nu mai este nevoie de automatizare si senzori de temperatura. Pompa de curent continuu foarte eficienta (porneste la 3V). Controlarea functiilor cu ajutorul afisarii directe a debitului de lichid în SETTER Inline (posibilitate de reglaj). Scala in l/min calibrată deja pentru amestecuri apa-glicol v=2,3 mm²/s.

Pompa EU21 functioneaza fara o sursa externa de energie electrica (220V). Grupul de pompare este alimentat direct de la un panou fotovoltaic de 20W, 12V. Intensitatea radiatiei solare regleaza direct turatia (randamentul) pompei de la instalatia solara prin tensiunea generata de panoul fotovoltaic. Masurarea debitului se bazează pe principiul incercat al corpurilor plutitoare (DEBITMETRU). Unitatea de masurare si de afisaj este integrata în corpul valvei. Dezaerisirea instalatiei are loc prin masuri speciale de tehnica fluxului, astfel încat aerul se strange în zona superioara a buteliei de dezaerare de unde aerul poate fi evacuat în mod sporadic in modul manual. Medii de flux: amestecuri de apa cu agenti obisnuiti de anticorozivi si antigel (scala de afisare pt. vascozitatea mediilor v = 2,3 mm²/s). TacoSol Circ ZR PV EU21 este o stație solară echipata cu o pompă de eficiență alimentata la curent continuu (DC).

Montaj TacoSol EU21

Statia solară TacoSol EU21, trebuie montată în poziţie verticală, pentru a asigura funcţionarea corespunzătoare a unităţii de dezaerare. Avantaje: Funcţionare independenta a staţiei solare. Nu există costuri suplimentare, deoarece nu mai este nevoie de regulator solar şi instalarea acestuia Protecţie maximă a mediului: EU21 este o pompă de curent continuu foarte eficientă. Controlarea funcţiilor cu ajutorul afişării directe a debitului în SETTER Inline. Scală în l/min calibrată deja pentru amestecuri apă-glicol v=2,3 mm²/s Separare continuă de aer în timpul funcţionării instalaţiei. Grup pompare ZR PV EU21

Panouri solare termice

Numar Articol Denumire pompa Capacitate TacoSetter Pret fara TVA
270.7506.000 Laing D5 Solar 1,5 – 6,0 l/min 277,0 €uro
270.7516.000 Laing D5 Solar 4,0 – 16,0 l/min 277,0 €uro

Date tehnice:   Fisiere tehnice

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: