Grup de pompare dublu

- Grup pompare solar dublu 1″ - Pret fara TVA: 326,0 €

Grup de pompare GRUNDFOS UPM3 SOLAR 15-145

Grundfos UPM3 - 15-145Sistemul de pompare prezentat poate fi folosit la instalatii solare termice cu tuburi vidate sau panouri solare plane.

1.Robinet cu termometru integrat – TUR

2. Robinet cu termometru integrat – RETUR

3. Grup de siguranta cu manometru

4. Supapa de suprapresiune 6 bar

5. Pompa Grundfos Solar UPM3 15-145.

6. Robineti de umplerea si golirea instalatiei

7. Butelie pentru dezaerisirea instalatiei

8. Racord cu filet exterior de 1 tol

9. Izolatie din spuma poliuretanica tare

 

Acestea sunt elementele principale pentru constructia grupurilor de pompare solar. Va punem la dispozitie diferite grupuri de pompare electronice cu turatie variabila de tip HE. Pompele cu turatie variabila Grundfos, folosite in instalatiile solare realizeaza o eficienta sporita datorita metodei moderne HE. Kitul hidraulic solar prezentat acopera necesarul unei bune functionari a instalatiei solare termice si cu un consum redus de energie electrica in comparatie cu modelele anterioare. Va recomandam sa folositi grupurile de pompare moderne care maresc in mod vizibil eficienta panourilor solare. Functiunile kitului hidraulic dublu sunt foarte bine determinate. Primul punct important la acest grup de pompare este posibilitatea de spalare si umplere a instalatiei solare. Grupul de pompare este echipat cu doi robineti pentru umplere, golire si dezaerisirea instalatiei. Pentru aceste operatiuni eu va recomand sa folositi pompa ZUWA KOMPAKT P80. Dezaerisirea sistemului hidraulic are un rol foarte important in buna functionare a instalatiei solare.

ZUWA KOMPAKT P80

Dispozitiv de umplere instalatiiIn imaginea alaturata puteti vedea sistemul profesional pentru dezaerisirea instalatiei solare. Multi dintre instalatori incearca cu metode proprii sa dezaeriseasca sistemul solar. Vin si incearca tot felul de metode neprofesionale care par la prima vedere utile si potrivite pentru dezaerisirea instalatiei. In realitate situatia se complica si acesti instalatori care nu au inteles ca numai cu o pompa profesionala reusesc sa scoata aerul din instalatii trebuie sa vina din nou la instalatia care tocmai au pus-o in functiune datorita reclamatiilor facute de catre beneficiar. Aceste deplasari inutile pentru interventiile neprogramate nu inseamna altceva decat bani si timp pierdut. Sa nu mai vorbim de modul in care beneficiarul te apreciaza, cand tu ii spui ca totul este in ordine si ca instalatia v-a functiona fara probleme ani de zile.

Pomparea lichidului in circuitul hidraulic inchis se controleaza si se regleaza cu un debitmetru care este deja integrat in sistemul de pompare al instalatiilor solare. Temperatura maxima pe retur (partea unde se afla pompa) este de 100 grade C,  Presiunea maxima de lucru este de 8 bar. Pompa este echipata un termometru de temperatura analog.  Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Componentele grupului de pompare sunt din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sunt din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompa de recirculare de mare eficienta GRUNDFOS UPM3 SOLAR 15-145, este montata pe grupurile de pompare HE. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie si posibilitatea de dezaerisire fortata.

Numar Articol Denumire produs Capacitate TacoSetter Pret fara TVA
400001410 Grup de pompare Grundfos UPM3 15-145 8,0 – 38,0 l/min 326,0 €uro

Date tehnice:   pdf.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: