Deschide Chat-ul.
1
Close chat
Bună ziua! Vă mulțumim că ne-ați vizitat. Apăsați butonul START pentru a discuta cu specialiștii noștrii. :)

START

 

Contact Nedavi Solar Oradea - Panouri Solare

Informatii firma: NU SUNTEM UN SIMPLU MAGAZIN ON LINE !
DESPRE NOI      

Firma NEDAVI SOLAR, cu sediul în Oradea / Bihor este o companie care se ocupa de importul si comercializarea instalatiilor solare EN-GROS si EN-DETAILS. Activitatea firmei a inceput in anul 1994 cu diferite forme de comert. In anul 2008 am inceput importul si distribuirea instalatiilor solare termice si fotovoltaice a firmei Westech-Solar  Germania in Romania. In anul 2009 am comercializat  peste 250 de sisteme  solare complete  in configuratii diferite. Un an mai tarziu in 2010 numarul instalatiilor solare depaseste cifra de 900, iar in anul 2011 am comercializat peste 2000 de sisteme. Din 2012 pana in 2016 au fost un ani plini de succes cu mii de clienti multumiti. Calitatea produselor si pretul convenabil ne-au facilitat vanzarile.  Firma noastra se bazează  pe vânzări en-gros si en-details. Din luna Martie 2015 firma noastra NEDAVI COM SRL cu sediul in Str. Greierului Nr. 28 Oradea jud. Bihor, detine certificatul pentru SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitate cu standarul SR EN ISO 9001: 2008 / ISO 9001: 2008. Panouri solare Oradea. Din anul 2014 noi suntem importatori si distribuitori oficiali pentru pompele de caldura aer/apa CHOFU - Made in Japan, pentru Romania si Austria. Va rog sa accesati simbolurile de mai jos.

ISO 9001 NEDAVI SOLAR pompe de caldura Chofu 20_Nedavi_Solar
NEDAVI COM S.R.L Suport tehnic : 0757026501 office@nedavi-solar.ro Program de lucru Nedavi Solar
Str.Greierului Nr. 28 Contabilitate, : 0757026502 contabilitate@nedavi-solar.ro Luni, - Vineri, 9°° - 17°°
Loc.Oradea, Jud. Bihor Oferte/Vanzari: 0755037700 oferte@nedavi-solar.ro Sambata si Duminica - Inchis
RO 6650363 Oferte/Vanzari: 0757026504 tehnic@nedavi-solar.ro Sarbatori religioase - Inchis
J05/4358/1994 Oferte/Vanzari: 0757026503 vanzari@nedavi-solar.ro Sarbatori nationale - Inchis
Capital social: 2.410 Ron Administratie : 0740699624 administratie@nedavi-solar.ro  
       
Birou sef Birou Nedavi
Contact Nedavi Solar Oradea
panouri solare Depozit Nedavi
     
Panouri solare import Teava flexibila de inox izolata Depozit-1 Nedavi Solar-C
       


Daca doriti sa deveniti partener sau sa achizitionati din produsele noastre va rugam sa completati formularul

 

Clientul este rege - dar nu cu orice preț !

Incercam in relatiile cu clientii nostri sa facem afaceri bune si pe termen lung dar, in acelasi timp, vrem sa avem mii de clienti multumiti. Produsele firmei noastre in special gama de panouri solare termice ne clasifica printre primii din Romania. Primele panouri solare importate de firma noastra au fost montate acum 9 ani. Ele sunt in stare perfecta de functionare iar eficienta lor este absolut in ordine. Aceasta instalatie solara se afla la sediul firmei noastre si poate fi vazuta de cei care sunt interesati. Programul nostru este intre 9:00 si 17:00 de luni pana vineri inclusiv. Sambata, duminica sau in sarbatorile legale sau religioase nu se lucreaza.

Produsele care va intereseaza le puteti comanda telefonic sau pe e-mail. Termenul de livrare este de maximul 24 de ore. Pretul de transport pentru produsele comandate se calculeaza separat in functie de greutate si distanta. Daca intamplator produsul care va intereseaza nu-l avem pe stoc trebuie din pacate sa asteptati 5-7 zile lucratoare.

Daca alegeti ca varianta de transport sa fie efectuata de firma noastra NEDAVI COM SRL, pretul transportului se negociaza si este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport. Livrarea se face de la depozitul NEDAVI unde s-a plasat comanda online a produsului prin intermediul serviciilor de transport printr-o negociere prealabila cu firma noastra. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la domiciliul clientului si durata pentru livrare.