boiler in boiler

- Boiler in boiler 500/160 L - Pret fara TVA: 1223,0 €uro

Tanc in Tanc 500 / 160 litri

boiler in boilerBoiler in boiler 500/160 L. Cu boilerul tanc in tanc de 500/160 litri puteti economi spatiu si reduceti pierderile de eficienta. Acest vas special are un rezervor de apa integrat in capacitatea  puferului si un schimbator de caldura (serpentina) pentru instalatiile solare. Puferul cu boiler incorporat are 8 racorduri de 1 1-2 toli unde se pot racorda mai multe surse de energie pentru incalzire. Fie ca este vorba centrale clasice, semineu, cazan de ulei sau motorina, incalzitoare cu gaz sau alte surse de energie. Este deosebit de potrivit pentru sistemele solare. GREEN LINE este tipul de izolatie care se aplica pe acest puffer si are grosimea de 100 mm. de culoare alba sau argintie care se poate demonta cu ajutorul unui fermoar.

Boiler in boiler PTS 1-W este un produs produs de calitate si de productie Germana. Puferul (capacitatea mare a vasului) este utilizat pentru sistemele de incalzire iar vasul din interior care este dublu emailat este destinat prepararii apei calde menajere. Boilerul de 160 litri este echipat cu anod de magneziu. Temperatura maxima de stocare a apei calde este de 95 grade C. Izolatia termica GREEN LINE, este realizata dintr-un material special numit Flise.  Boilerle sant insotite de certificate TUV si VSGW. Pufer cu boiler incorporat 500/160 litri.

Boiler in boiler Thermic Energy – Germania

Boiler in boiler 500/160 L. Cu acest tip de boiler economisiti spațiu și beneficiati de eficienta marita! Cu rezervor de apă potabilă integrat în pufer și 1 schimbător de căldură rezolvati problema incalzirii si ACM. Rezervorul de depozitare este gandit pentru combinarea mai multor sisteme de încălzire. Varietatea conexiunilor permite utilizarea nerestricționată a puferului tampon. Fie pentru racordari de la șemineu, sobe cu apă, cazane cu ulei, cazane pe gaz sau alte surse de energie. Este deosebit de potrivit pentru sistemele solare termice.

Racorduri pentru incalzire:
8 x 1½” filet interior – pentru pufer
3 x    ½” filet interior – pentru senzori de temperatura si termometru
2 x 1″ filet interior – pentru serpentina solara

Racorduri pentru vasul din interior emailat:
1 x  ¾” filet exterior – pentru functiunea de recirculare
2 x 1″ filet exterior – pentru apa calda / apa rece

Produs 100% Made in Germany – 5 ANI GARANTIE !

Fisiere tehnice  Date tehnice RO

 

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: