Controler Steca 502 TT

- Automatizare Steca 502 TT - Pret fara TVA: 116,0 €uro

Controller Steca 502 TT

Automatizare Steca 502 TT

Steca TR A502 TT este soluția optimă pentru toate sistemele cu 2 circuite. Acesta monitorizează și controlează sistemele termice solare cu până la două matrice colectoare orientate în mod diferit și maximum două tampoane interne sau. Steca TR A502 TT este de asemenea caracterizat de carcasa compactă tipică acestei serii, ceea ce îl face ideal pentru integrarea în stațiile solare. Montarea pe perete sau pe șină DIN este posibilă în orice moment. Datorită domeniului variabil de tensiune de intrare, se asigură o utilizare universală și mondială.

Controlerul solar Steca 502TT are cinci intrări pentru detectarea temperaturii și inca doua intrarari pentru functia PWM. Controllerul are doua iesiri pentru pompele de recirculare cu turatie variabila. Acestea pot fi opțional utilizate pentru a controla pompele de înaltă eficiență. Echipamentul include, de asemenea, o ieșire suplimentară de alarmă. Un afișaj clar animat grafic ilustrează condițiile de funcționare. Contorul de căldură integrat face posibilă înregistrarea randamentelor solare pe o bază imputată sau cu ajutorul unui generator de impuls extern. Controlerul Steca 603mc+ are unsprezece sisteme pre-programate și este extrem de ușor de configurat pentru utilizare.

steca_502_sch.2 steca_502_sch.1  steca_502_sch.5  steca_502_sch.3  steca_502_sch.4

Cu formă specială de comutare si de alimentare, toate produsele din această serie asigură o eficiență maximă. Funcționare economică este chiar și atunci când Steca TR A502 TT este in utilizare 100%. Acest lucru se caracterizează în special prin autocompania extrem de scăzută a regulatorului. Noul control electronic de sarcină protejează împotriva erorilor de supraîncărcare și de instalare. Pentru a asigura o funcționare îndelungată și sigură a întregului sistem solar, Steca TR A502 TT îndeplinește funcții importante de monitorizare și siguranță a sistemului în plus față de funcționarea regulatorului. Sunt afișate afișaje speciale de defecțiuni pentru a elimina rapid defectele.

In timpul iernii, sistemul solar controlat de automatizarea Steca 502 TT, furnizeaza la fel de bine si furnizeaza apa calda dar numai in zilele insorite. (soare cu dinti !) In perioada de iarna, un amestec de apa-glicol rezistent la inghet (-28°C) este folosit din circuitul solar si instalatia nu poate ingheta. Tehnologia avansata, de inalta performanta garantează ca o mare parte din necesarul de apa calda folosit intr-o gospodarie pote fi acoperit cu energie solara. Pentru informatii tehnice suplimentare va rog sa ne contactati telefonic : 0757026503 sau e-mail: office@nedavi-solar.ro Automatizari solare Oradea

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: