Controller instalatii solare

- Automatizare Steca 201 - Pret fara TVA: 82,0 €uro

Controller pentru instalatii solare

Steca 201 este un controller compatibil numai pentru pompele clasice fara functie PWM. Nedavi Solar comercializeaza toata gama de automatizari Steca. Controlerul Steca 201 este utilizat cu succes la  instalatiile solare si este un produs Made in Germany, de inalta calitate. Automatizarile Steca creaza posibilitatea de a acoperi necesarul tehnic de supraveghere si comanda a instalatiilor solare in configuratii diferite. Venim in sprijinul d-vostra cu aceste scheme tehnice de montaj pentru a putea achizitiona automatizarea compatibila pentru instalatia solara d-voastra. Pentru mai multe informatii tehnice suplimentare va rog sa ne contactati telefonic.  0757026503 sau e-mail: office@nedavi-solar.ro, Automatizarile Steca au prospectul aparatului tradus in limba ROMANA. Steca 201

Regulatorul Steca 201, compara constant temperaturile dintre colectorul solar (T1) si zona recipientului de stocare a apei calde menajere (T2). Odata ce soarele a incalzit colectorul solar si exista o diferenta a temperaturii de 8 K intre colectorul solar si recipientul de stocare a apei calde menajere, porneste pompa de recirculare. Pompa extrage lichidul de transfer de caldura din zona mai rece a recipientului de colectare si il pompeaza in colectorul solar. Lichidul de transfer de caldura din colector este incalzit de soare fiind apoi trimis inapoi in recipientul de colectare ACM. Lichidul de transfer de caldura incalzeste apa domestica printr-un schimbator de caldura situat in recipientul de colectare numit boiler.

steca 201-schemaFunctia temperaturii maxime a recipientului de stocare este de a preveni supraincalzirea rezervorului de apa fierbinte. Daca zona inferioara a recipientului de stocare (T2) atinge temperatura maxima setata ( setata din fabrica la 60° C, →P1), incarcarea este oprita. O temperatura de 3 K sub temperatura maxima a recipientului de stocare trebuie atinsa pentru ca incarcarea sa aiba loc.In perioade de iradiere solara ridicata, temperatura (T1) fluidului de transfer de caldura poate depasi 130° C. Fluidul de transfer de caldura se evapora. In acest caz, pompa este oprita din masuri de protectie pana ce temperatura scade sub 127° C. Functia anti-inghet. Daca este activata functia anti-inghetare, regulatorul porneste pompa pe masura ce temperatura regulatorului (T1) scade sub +5° C. Fluidul de transfer de caldura este pompat prin regulator pentru a preveni sistemul de la inghet. Daca regulatorul atinge temperatura de +7°C. Pompa este inchisa din nou.

Instructiuni de utilizare: boiler in boiler

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: